Weetjes / Acties

Wegens de enorme vraag naar thuisleveringen zijn wij telefonisch zeer moeilijk bereikbaar. Wegens organisatorische redenen nemen wij  geen telefonische bestellingen aan. Dient er iets gewijzigd te worden aan uw bestelling, gelieve hiervoor een sms te sturen met uw naam naar 0477/944184

Dit jaar plannen wij grote verbouwingen! Ons huidige pand zal afgebroken worden en een nieuw pand zal gezet worden. Dit om in de toekomst nog beter aan de noden van onze klanten te kunnen voldoen. Deze verbouwing zal ook een uitbreiding met zich meebrengen waardoor wij sneller en efficiënter zullen kunnen werken. Ook zal er een verbruiksruimte voorzien worden voor een 24tal personen.

Via facebook zullen jullie deze werken kunnen opvolgen. Ondertussen verhuizen wij vanaf 07/02/2024 naar een tijdelijke locatie op de Bosstraat 138 – Sint Katherina Lombeek (500meter van onze huidige locatie)

KLANTENKAARTEN – LOYALITEIT

Omdat wij uw loyaliteit appreciëren kan u bij iedere bestelling punten sparen!

Download alvast de JOYN-APP op uw smartphone. Zo kan u onmiddellijk beginnen met sparen! Hebt u de app nog niet gedownload bij uw eerste bezoek, dan geven wij u graag een papieren versie van ons spaarsysteem. U kan uw punten nadien gemakkelijk overzetten op uw app.

VOORDELEN van deze app:

 • DIGITAAL dus geen verlies meer van uw klantenkaart of punten
 • KIEZEN uit gratis producten, kortingen, cadeaus,… (De beloningen kunnen af en toe veranderen)
 • ACTIES voor jouw verjaardag, speciale gebeurtenissen, onze beste klanten,…
 • PUNTEN SPAREN zowel in onze zaak als bij online bestellingen

Geen voorstander van digitalisering? Geen probleem! U kan ook nog steeds enkel een papieren versie krijgen van ons spaarsysteem. Deze papieren versie kan wel enkel gebruikt worden in de zaak zelf. Wanneer u deze kaart verliest, verlies u ook de waarde op de spaarkaart.

De beloningen die gekozen kunnen worden (en het nodige aantal punten) kan u raadplegen op de app. In de zaak zelf kan u een keuze maken uit deze beloningen. Wenst u de gespaarde punten online in te ruilen, dan kan er enkel een korting gekozen worden (250 punten = € 5 korting)

Wenst u uw punten in de zaak zelf om te ruilen? Meld dit zeker voor het afrekenen.

Wenst u uw punten online om te ruilen? Ga dan naar de Joyn-APP, ga naar beloningen, scroll verder naar ‘webshop beloningen‘ en druk op de knop ‘pak het’. U ontvangt dan een kortingscode die online omgeruild kan worden bij het afrekenen van uw online bestelling.

WERKING:

Download de JOYN-APP en scan de QR-Code die u krijgt bij de bevestiging op de website of in de bevestigingsmail! (Niet de QR-Code op het ticketje dat je krijgt bij de levering)

Plaatst u de bestelling met uw gsm zelf, dan dient u bij de bevestiging op de website te drukken op: ‘verzilver mijn punten in de app’. Nadien drukt u op ‘Deze knop bevat … punten van Friethuis Den Bos’. U wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de Joyn-app waar uw punten automatisch toegevoegd worden.

(Lukt het niet bij de eerste scan? Probeer dan zeker nog eens. De QR-Code werkt pas wanneer de bestelling bij ons geprint is. De tijd tussen het verzenden van de bestelling en het printen bij ons kan enkele seconden in beslag nemen)

In de zaak zelf kan u de QR-Code op onze tablet scannen. Wij voegen de punten dan handmatig toe.

Wist u dat…

 • Wij dagelijks onze warme gerechten vers bereiden
 • Wij over verschillende soorten burgers beschikken
 • Wij ook diverse schotels en mitraillettes aanbieden
 • Wij het wereldrecord frieten bakken op 125uur gezet hebben (juli 2014)
 • Wij over een klantenkaart beschikken waarmee u kortingen, gratis producten of cadeaus kan sparen
 • Wij verkozen zijn tot beste frituur van de gemeente Ternat 2017,2021, 2022 en 2023!
 • Wij een online webshop en eigen bestel app hebben voor afhalingen of thuislevering van onze frietjes
 • Wij in de zomer ook koude salades aanbieden (Hiervoor raden wij aan, omdat wij graag steeds met verse producten werken, uw bestelling online in te geven voor 16u. Zo bent u zeker van u koude salade)
 • Wij in 2024 de bouw van een nieuw friethuis met de modernste apparatuur en verbruiksruimte voor een 30tal personen starten

ACTIES

LUNCHDEAL

Iedere middag: Frieten + huisgemaakte warme bereiding aan € 8! (Incl. frisdrank of Jupiler = € 10)

Iedere Dinsdag: Bicky Burger aan € 4 (ipv € 4,60)

Iedere woensdag: € 0.50 KORTING per pakje friet (klein, midden, groot of maxi)

Iedere Donderdag: frikandel 2+1 GRATIS

Deze deals gelden zowel in de zaak als bij online bestellingen voor afhaal of levering!

 Neem gerust contact met ons op