Online bestellen

BESTEL NU ONLINE!

HOE WERKT HET?

U voert uw bestelling in via bovenstaande link of via de one2three app op uw smartphone. Van zodra uw bestelling doorgegeven is ontvangt u een bevestigende SMS dat wij uw bestelling goed ontvangen hebben. Daarna hoeft u enkel nog te wachten op een 2de SMS, die meedeelt dat uw bestelling klaar zal zijn over 10min. Op die moment vertrekt u naar de frituur om uw bestelling te komen ophalen.

VOORDELEN

Door gebruik te maken van onze online besteldienst kan u thuis rustig een keuze maken uit ons assortiment. U hoeft niet aan te schuiven in de frituur en u hoeft niet alles op te schrijven en te herhalen. U weet ook onmiddellijk voor welk bedrag u besteld heeft.

Betalen kan bij afhaling in de frituur (Cash bancontact maaltijdcheques,…)

OPMERKINGEN

ONLINE BESTELLEN IS NIET GELIJK AAN SNELLER BEDIEND!

Het is zeker niet de bedoeling om klanten die zelf naar de frituur komen om te bestellen langer te laten wachten! WEL willen wij ervoor zorgen dat de tijd die u anders moet wachten op uw bestelling, u niet in de frituur zelf hoeft te zijn. Op deze manier kan u uw tijd nuttig besteden.

Hou er dus rekening mee dat op drukke momenten ook online de wachttijd soms een beetje kan oplopen. U ontvangt een SMS ongeveer 10min. voor uw bestelling klaar is. Op deze manier heeft u nog voldoende tijd om naar de frituur te vertrekken.

Op de drukste momenten zal het aantal online bestellingen beperkt worden of tijdelijk niet mogelijk zijn. Wij zijn wel open, kom gerust langs!

KOSTEN

Aan deze dienst is een servicekost verbonden van € 1.50/bestelling.Neem gerust contact met ons op